Jau pirmąją rungtynių minutę „7bet-Hockey Punks“ gavo progą daugumai ir nors jie jos neišnaudojo, netrukus Tadas Kumeliauskas įkirto į pavojingą zoną ir iš ten atliko neatremiamą metimą į „Prizma“ vartus (03:30, rez. perd.

Jegoras Mateiko, Ilja Četvertakas). Visgi, po pelnyto įvarčio vilniečiai kone visą likusį pirmojo kėlinio laiką buvo priversti leisti prie savų vartų ginantis nuo oponentų metimų, kol galiausiai kėlinio pabaigoje pasižymėjo Davis Straupe (18:59, rez. perd. Emilis Ezitis, Valteris Apfelbaumas).

Vėliau rungtynėse „Prizma“ pranašumas buvo dar didesnis, o jį jie pavertė įvarčiais. Antrajame kėlinyje jie pelnė tris, o trečiajame keturis įvarčius. Tuo metu Lietuvos ekipa pasižymėjo tik tuomet, kai rungtynių rezultatas jau buvo aiškus.

Antrąjį savo įvartį pridėjo D. Straupe, o Kristis Apsitis, Elvis Kaiminšas, Valteris Apfelbaumas, Lauris Rancevas ir Kristapas Riekstinšas į savo sąskaitą įsirašė po įvartį. „Pankų“ gretose rungtynių pabaigoje pasižymėjo Tomas Tilla.



Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją