Daugkartinė Lietuvos čempionė apie tai informavo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Pirmieji žodžiai kylantys mano galvoje, kai pagalvoju apie savo 20 metų lengvojoje atletikoje?

Žinokit, taip norėčiau išsakyti viską, ką jaučiu, bet suprantu, jog tai yra neįmanoma. Nes daugeliui dalykų sunku rasti tinkamus žodžius, juos įmanoma suprasti/išjausti tik širdimi.

Metai iš metų treniravau savo fizines ir psichologines galimybes, kad garbingai atstovaučiau Lietuvai tarptautinėse arenose ir galėčiau būti tarp pasaulio geriausiųjų. Pripažįstu, kad padariau viską, ką galėjau turėtomis aplinkybėmis, todėl laikas atsisveikinti su profesionaliu sportu – 800 m rungtyje savo asmeniu rekordu 1’59.29 ir didele šypsena“, – rašė E. Balčiūnaitė.

E. Balčiūnaitė yra tapusi universiados bronzos medalio laimėtoja 2013-aisiais, dalyvavo Pekino (2008) ir Rio de Žaneiro (2016) olimpinėse žaidynėse.

2017-ųjų pasaulio čempionate Londone ji finišavo 12-a.

Geriausi sportininkės rezultatai pasiekti 800 metrų bėgimo rungtyje. Jai nuo 2011-ųjų priklauso ir Lietuvos rekordas 800 metrų bėgimo uždarose patalpose rungtyje – 2 min. 1,23 sek.

Asmeninis sportininkės rekordas stadione – 1 min. 59,29 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją