Policija pateikė daugiau duomenų apie neramumus per praėjusį penktadienį vykusį Arizonos „Coyotes“ ir Bostono „Bruins“ susitikimą, kurį šeimininkai laimėjo 4:3.

Vaizdo įraše matyti, kad tribūnoje kilus muštynėms vienas peštukas įsikarščiavęs nepagailėjo nė moters, kuri po praleisto smūgio atsidūrė keliomis eilėmis žemiau.

Kitam muštynių dalyviui buvo nukąsta dalis piršto, jam prireikė medicininės pagalbos, patvirtino policija.

Nukentėjo ir tramdyti riaušių atskubėjęs pareigūnas. Įvesti tvarką policininkams pavyko tik sulaukus pastiprinimo. Dėl užpuolimo areštuotas vienas asmuo, dar penki kaltinami viešosios tvarkos pažeidimais.


Tuo metu aikštėje lemiamas Lawsono Crouse‘o įvartis trečiame kėlinyje padėjo „Coyotes“ nutraukti 19 pralaimėjimų „Bruins“ ledo ritulininkams seriją.

Arizonos ekipa Vakarų konferencijoje užima 14-ą vietą (22 taškai), „Bruins“ pirmauja ne tik Rytuose, bet ir visoje NHL (45 tšk.).

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją