„Mes labai džiaugiamės turėdami išskirtinę galimybę pasiūlyti aktualaus turinio ir kikbokso sporto aistruoliams, kurių bendruomenė Lietuvoje yra išties nemaža“, - sakė „Delfi Plius“ turinio vystymo vadovė Julija Vercinskė.

Varžybose pasirodys tokie kovotojai kaip Raimondas Krilavičius, Deividas Danyla, Laurynas Urbonavičius, taip pat svečiai iš užsienio: Nayebas Hezamas, Alexisas Langeois bei Arkadiuszas Jedraczka.

Į ringą taip pat kops Dovydas Rimkus „Rimkenzo“, pagal kikbokso taisykles kovosiantis su Lenkijos čempionu Kamiliu Sojkowskiu svorio kategorijoje iki 77 kg.

„Tikimės, kad ketvirtadienio vakaro kovų transliacija didžiausioje mokamo turinio platformoje padės pritraukti dar daugiau šio sporto gerbėjų ir padės plačiau paskleisti žinią apie Lietuvos kovotojus ir jų pasiekimus“, - sakė J. Vercinskė.

Vakaras prasidės nuo „Prelims" turnyro, kuriame keturi svorio kategorijos iki 65 kg kovotojai susigrums dėl 1000 eurų piniginio prizo.

Pirmame pusfinalyje pirštines pagal kikbokso taisykles surems Artūras Brizinskas ir Danas Antanavičius, antrajame – Dovydas Levickis ir Jonas Vasiliauskas.

Pusfinalio kovos vyks 3 raundus po 2 min. Finale vienas raundas tęsis 3 min.

Pagrindinę kovų programą pradės po trejų metų į Lietuvos MMA narvą grįžtantis R. Krilavičius.

Svorio kategorijos iki 77 kg kovoje jis susitiks su patyrusiu N. Hezamu iš Alžyro.

Žiūrovai pamatys ir pirmajame UTMA turnyre jau dalyvavusį D. Danylą. Šįkart svorio kategorijos iki 67 kg kovoje jo laukia itin rimtas išbandymas – A. Langeois iš Prancūzijos.

Renginio pertraukos metu kovinio sporto gerbėjams bus rengiami įvairūs žaidimai, sudaryta galimybė pabendrauti su pasaulio bokso čempionu bei UTMA prekinio ženklo ambasadoriumi Eimantu Stanioniu.

Vėliau į narvą po trejų metų pertraukos kils „Kapitonas Lietuva" L. Urbonavičius. Svorio kategorijos iki 93 kg kovoje jis susitiks su lenku A. Jedraczka.

Visą detalią programą galite pamatyti čia.

Norintys tiesiogiai stebėti kovas portale „Delfi“, bilietus gali įsigyti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją