Pirmajame kėlinyje „Kaunas City“ turėjo dvi galimybes daugumai, bet jų realizuoti jiems nepavyko, o kėlinio pabaigoje jau kauniečiai du kartus turėjo gintis mažumoje. Tiesa, atsilaikyti pavyko ir jiems, tad per pirmąsias dvidešimt minučių įvarčių pelnyta nebuvo.

Jau prasidėjus antrajam kėliniui arti tikslo buvo Remigijus Guoga, bet kaunietis pataikė į vartų virpstą, o negana to, neišnaudoję progos „Kaunas City“ atstovai netrukus vėl buvo priversti žaisti mažumoje. Sugebėję atlaikyti varžovų atakas ir trečią kartą, galiausiai svečiai surengė pirmąją rezultatyvią ataką. Geroje situacijoje ritulį gavęs Aivaras Bendžius tiksliu metimu išvedė „Kaunas City“ į priekį (26:25, rez. perd. Lukas Žukauskas, Paulius Grybauskas).

Kiek vėliau ne kartą į žaidimą teko įsitraukti „Kaunas City“ komandos vartininkui Demidui Yeremeyevui, kuris sėkmingai tvarkėsi su varžovų atakomis, o trečiajame kėlinyje A. Bendžius dar kartą pasiuntė ritulį į varžovų vartus padvigubindamas savo komandos persvarą (46:30, rez. perd. L. Žukauskas).

Pirmasis „Kaunas City“ penketas sudalyvavo ir po minutės pelnant trečiąjį rungtynių įvartį. Po iš toli paleisto metimo ritulys lietė vieną iš žaidėjų ir pakeitęs skriejimo kryptį pateko į „HS Riga“ vartus. Įvarčio autoriumi paskelbtas Jaunius Jasinevičius (47:30, rez. perd. L. Žukauskas, Kostas Gusevas).

„HS Riga“ klubui pralaužti svečių iš Kauno gynybą pavyko iki rungtynių pabaigos likus mažiau nei dešimt minučių tiksliai į vartus metus Antonui Macijevskiui (50:24, rez. perd. Dmitrijus Dilevka). Nors Latvijos atstovai vėliau labai anksti keitė vartininką šeštuoju aikštės žaidėju, užtikrintai gynyboje žaidę kauniečiai nesuteikė progų jiems sugrįžti į rungtynes bei šventė pergalę.


Standings provided by Sofascore