„Melsungen“ rankininkai namuose 33:26 nugalėjo „Stuttgart“ ekipą ir iškovojo jau penktą pergalę iš eilės. Šį sezoną ilgiausia pergalių serija „Bundesliga“ pirmenybėse priklauso „Rhein-Neckar“ klubui, kuris čempionato pradžioje laimėjo net septynis kartus iš eilės.

Susitikime su „Stuttgart“ komanda A. Malašinskas prie pergalės pridėjo 3 įvarčius ir 2 rezultatyvius perdavimus. Šį sezoną Vokietijos čempionate debiutavęs 36-erių metų lietuvis per 12 rungtynių surinko 16 įvarčių ir 24 rezultatyvius perdavimus. Pagal pastarąjį rodiklį A. Malašinskas patenka į geriausių lygos rankininkų 30-uką.

Į 7 vietą pakilę „Melsungen“ rankininkai kitame ture priims 4 vietą užimantį ir EHF Europos lygos grupėje pirmaujantį „Flensburg-Handewitt“ klubą.

Prancūzijos čempionate turtingiausio pasaulio rankinio klubo egzaminas teko „Aix“ komandai, kurioje rungtyniauja Gerdas Babarskas. „Aix“ svečiuose 32:37 pralaimėjo „Paris Saint-Germain“ klubui. PSG gretose vienas rezultatyviausių buvo latvis Dainis Krištopanis, pelnęs 8 įvarčius. G. Babarskas pelnė įvartį. „Aix“ nukrito į 7 vietą. Čempiono titulą ginantis PSG kartu su „Nantes“ ir „Montpellier“ dalijasi lyderių poziciją.

Ispanijos čempionate dėl vietos pirmajame penketuke ir kelialapio į Europos turnyrus kovoja du lietuvius savo gretose turintis „Ademar“ klubas. „Ademar“ susitikimą svečiuose su „Puente Genil“ komanda baigė lygiosiomis 33:33 ir išsaugojo 5 vietą. Gabrielius Virbauskas svečiams pelnė 3 įvarčius, Deividas Virbauskas nepasižymėjo.

Trečią pralaimėjimą iš eilės Ispanijos lygoje patyrė „Benidorm“ klubas su Rolandu Bernatoniu. Į 8 vietą nukritęs „Benidorm“ išvykoje minimaliu skirtumu 28:29 pralaimėjo 4 pozicijoje esančiai „Cuenca“ komandai. R. Bernatonis nepasižymėjo. Prieš tai lyderiams „Barcelona“ ir „Granollers“ klubams pralaimėję „Benidorm“ rankininkai, kitame ture sieks nutraukti pralaimėjimų seriją susitikime su absoliučiu lygos autsaideriu „Quabit Guadalajara“ klubu.

Islandijos čempionato rungtynės nesėkmingai susiklostė lietuvių savo gretose turintiems klubams. „Selfoss“ namuose 22:35 pralaimėjo „Stjarnan“ ekipai ir nukrito į 7 vietą. „Selfoss“ vartininkas Vilius Rašimas atrėmė 13 varžovų metimų, Karolis Stropus įvarčių nepelnė.

Jau ketvirtą pralaimėjimą iš eilės patyrė ir į priešpaskutinę 11 vietą nukrito Hafnarfjorduro „Haukar“ klubas, kurio vartus gina Matas Pranckevičius. „Haukar“ namuose po atkaklios kovos 32:34 pralaimėjo čempionato lyderiui „Valur“ klubui. M. Pranckevičius atrėmė 3 metimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją