„KOK Mega Series 2022“ turnyro Kauno „Žalgirio“ arenoje pagrindinėje kovoje Matas Automatas Pultaražinskas apgynė KOK pasaulio čempiono titulą svorio kategorijoje iki 65 kilogramų.

Jis po šešių raundų (penkių pagrindinių ir vieno papildomo) vienbalsiu teisėjų verdiktu įveikė Ispanijos ir Norvegijos čempioną, WKN pasaulio čempioną, WBC ir IMC organizacijų Skandinavijos čempioną Simoną Santaną.

Tiesa, pastarasis po kovos atvirai reiškė nepasitenkinimą tiek varžovo veiksmais, tiek ir arbitrų taškais.

Tuo metu sunkiasvoris kikboksininkas Mantas Rimdeika oficialiai sugrįžo į ringą po 2018-aisiais patirtos kojos traumos ir surėmė pirštines su Serbijos meškino pravardę turinčiu Sasa Polugičiumi. Nepaisant to, kad jau pirmame raunde lietuvis susižeidė dešinę ranką, jis šventė pergalę po trijų raundų teisėjų sprendimu.

Ignas Barysas revanšinėje dvikovoje atsiteisė su Lenkijos kovos menų žvaigžde, ISKA ir WKU pasaulio čempionu Filipu Ržadeku, kurį nugalėjo vienbalsiu arbitrų sutarimu.

„KOK Mega Series 2022“ turnyro ringe savo meistriškumą demonstravo ir Tomas Pakutinskas, varžovą nokautavęs vos per 13 sekundžių, taip pat Nauris Lukošiūnas, Vitoldas Jogėlo, savo jaunatviška energija publiką užvedė kylančios organizacijos žvaigždės Erikas Golubovskis, Mantas Kondratavičius, Edvinas Šalkovskis, Samuelis Sorochovas, Vitas Karosas bei Mindaugas Narauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją