Primename, Lietuvos sportininkas „Glory“ organizacijos metų renginyje „Collision 4“ po penkių raundų kovos spalio 8-osios vakare nugalėjo 30-metį marokietį Tariką Khbabezą ir išpildė savo svajonę.

Pirmadienį vakare savo gerbėjams kovotojas turėjo svarbią žinią.

„Kreipiuosi į visus Jus – draugai, bičiuliai ir brangūs mano gerbėjai! Noriu, kad tai išgirstumėte bei pasistengtumėte teisingai mane suprasti, o jei suprasite, tuomet prašau nepatingėti ir pasidalinti šiuo pranešimu su savo draugais bei artimaisiais.

Tai ne pirmas mano kartas, teko ir anksčiau ieškoti būdų, kaip galima būtų padėti, bet reaguojant į paskutinių dienų įvykius ir suprantant, kad netrukus ateis žiema, noriu dar kartą prisidėti prie pagalbos Ukrainai, tikiu, kad tuo pačiu ir prie jos pergalės prieš agresorę rusiją.

Prie pergalės prieš šalį, kuri nuo šių metų vasario 24-os dienos, kiekvieną mielą dieną žudo nekaltus civilius ir savo Tėvynę ginančius patriotus/didvyrius.

Tad nusprendžiau paskelbti vieno man labai brangaus daikto aukcioną. Daikto, kurio dėka aš įgyvendinau DIDŽIAUSIĄ savo gyvenimo svajonę – tapau galingiausios pasaulyje kikbokso organizacijos #GLORY pussunkio svorio kategorijos čempionu.

Šis daiktas ne tik man padėjo siekti savo gyvenimo pergalės, bet ir mano gimtajai šaliai – Lietuvai, padovanojo pergalę kurios iki manęs dar nė vienam lietuviui nebuvo pavykę pasiekti.

Skelbiu savo pirštinių, kuriomis spalio 8-ą aš pasiekiau didžiausią savo gyvenimo pergalę, aukcioną“, – savo feisbuko paskyroje skelbia kovotojas.

Jomis, anot S. Maslobojevo, jis kovojo savo titulinėje kovoje. „Jose – ne tik mano 18-us metus liejamo prakaito likučiai, bet įtariu, pažiūrėjus per mikroskopą, būtų nesunkiai įmanoma rasti ir mano oponento Taricko Khbabezo DNR likučių.

Ant pirštinių ne tik pasirašysiu, bet ir asmeniškai jas įteiksiu aukciono laimėtojui bei kartu įsiamžinsime nuotraukoje“, – tvirtina „Glory“ čempionas.

Pasak jo, pusę sumos bus skirta VšĮ „Vakarų istorijos fondui“, kurio dėka bus perkamos ir vežamos į Ukrainą reikalingiausios šiuo metu priemonės.

Likusi 50 proc. suma bus skirta tolimesniam kovotojo pasiruošimui ginti iškovotą čempiono diržą.

„Lapkričio 6-ą dieną kartu su savo bičiuliu Aurimu Mockumi ir jo komanda planuoju vykti į Ukrainą bei asmeniškai perduoti visą surinktą paramą – Lvivo, Žitomiro, Kyjivo, Charkivo, Kupjansko kariams ir savanoriams“, – tvirtina S. Maslobojevas.

Aukcionas vyks iki spalio 30 d. 21 val., jį laimės didžiausią sumą už pirštines pasiūlęs asmuo.

Iš viso per kikbokso karjerą S. Maslobojevas yra pasiekęs 35 pergales, o nuo 2015-ųjų rugpjūčio pralaimėjo vos vieną kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)