Vyrų 100 metrų sprinto rungties finale JAV bėgikai užėmė visas tris prizines vietas.

Triumfavo Fredas Kerley, finišavęs per 9,86 sek. Iškart už nugalėtojo nugaros atsidūrė jo tautiečiai – Marvinas Bracy (9,88 sek.) ir Trayvonas Bromellis (9,88 sek.), kuriems atitinkamai sidabro ir bronzos medaliai buvo išdalinti tik po fotofinišo.


Medalių taupyklę solidžiai papildė ir Lenkijos atletai, kurie sužibėjo vyrų kūjo metimų sektoriuje.

Čia penktą kartą karjeroje lygių sau nesutiko Pawelas Fajdekas (81,98 m), o antrą vietą užėmė Wojciechas Nowicki (81,03 m) taip pat iš Lenkijos.

Trečias liko norvegas Elvindas Henriksenas (80,87 m).


Primename, kad planetos pirmenybės JAV turėjo vykti pernai, bet buvo atidėtos pandemijai sujaukus tarptautinius kalendorius.

Lietuvos garbę pasaulio čempionate gina ir devyni lietuviai: ėjikai Brigita Virbalytė-Dimšienė, Marius Žiūkas ir Arturas Mastianica, disko metikai Ieva Zarankaitė, Mykolas Alekna ir Andrius Gudžius, ieties metikė Liveta Jasiūnaitė, bėgikė Modesta Morauskaitė ir šuolininkė į aukštį Urtė Baikštytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją