„Aš laimėjau kovą. Strigau su strategija, tačiau jaučiau, kad atlikau daugiau smūgių. Nė vienos iš jos griovimų neturėjo didelės reikšmės kovoje. Ji pataikė man gal kartą, gal kitą, kai buvome susikibusios, tačiau aš nieko nepajutau, – po kovos nusivylusi kalbėjo R. Namajunas. – Tai aš dariau daugiau žalos varžovei, kontroliavau dvikovą ir didžiuojuosi savimi. Esu buvusi tikroje mėsmalėje, man buvo sulaužyta nosis, kraujavau aštuoniakampyje, tačiau šioje dvikovoje net nejutau varžovės puolimo. Ji visą laiką mojavo į orą. Todėl buvau tikra, kad laimėjau.“

R. Namajunas skundėsi, kad norėjo būti aktyvesnė ir agresyvesnė, tačiau visą laiką, kai žengdavo žingsnį į priekį slysdavo ant aštuoniakampio dangos: „Todėl turėjau būti atsargesnė. Tai sprendimas, kurį priėmiau tuo metu. Nepaisant to, esu visuomet įspūdingai kovojanti sportininkė, su iniciatyva, mokanti gretai pabaigti kovą, todėl negalvoju, kad tie sirgalių „buuu“ buvo skirti man. Tai buvo skirta Carlai.“

„Thug Rose“ pravardę turinti lietuvių kilmės kovotoja jau antrą kartą pralaimėjo C. Esperzai.

„Carla, aš išties gerbiu tavo kovą, tačiau tuo pačiu nesuprantu, kaip tokiu būdu tu tapai čempione. Kaip jau sakiau, man nepatinka būti toje pusėje, kur jaučiama nuoskauda“, – mmafighting.com kalbėjo R. Namajunas.

Savo ruožtu čempionės diržą susigrąžinusi C. Esparza pripažino, kad dvikova nebuvo akiai patraukli ir jai nepatiko, kaip kovojo R. Namajunas.

„Visuomet apmaudu, kai nori sirgaliams pasiūlyti gerą šou, bet gauni tokią dvikovą. Nepaisant to, jaučiau, kad darau spaudimą, ėjau į priekį, laikiausi aštuoniakampio viduryje. Padariau, ką galėjau, stengiausi kovoti savo kovą, tačiau kartais išeina štai tokia kova“, – kalbėjo ji.

34-erių amerikietė tvirtino nusipelniusi pergalės po visų penkių raundų.

„Tokioje kovoje negali būti tikras, kaip viską mato teisėjai. Iki tol, kol išgirdau savo vardą, 100 proc. nebuvau tikra, kad laimėjau, – sakė ji.

Anot UFC prezidento Dana White'o, revanšinė kova nėra numatoma, o dėl titulo kovos Zhang Weili ir Joanna Jedrzejczyk dvikovos nugalėtoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją