Kalnų trasų karalienė pasidavė Floridos karščiui ir pozavo apsivilkusi apie 100 eurų kainuojantį „Devon Windsor“ aukso spalvos bikinį.

Jos kaklą puošia „Louis-Vuitton“ grandinėlė, kurios vertė gali siekti 15 tūkst. eurų. Dar kitoje nuotraukoje ant rankos žiba auksinis „Rolex“ laikrodis.

„Nepaprastai džiaugiuosi šia savaite. Daug sunkaus darbo, tačiau atlygis galiausiai yra savaitgalis su „Formule-1“. Negaliu sulaukti“, – rašo L. Vonn socialiniame tinkle „Instagram“.

2010 metų Vankuverio žiemos olimpinių žaidynių čempionė su didžiuoju sportu atsisveikino 2018-2019 metų sezoną. Su 82 pergalėmis ji yra sėkmingiausia slidininkė pasaulio taurių istorijoje.

Šiuo metu ji visą dėmesį sutelkusi į verslą. Net savo „Instagram“ profilyje ji įsegė įrašą: „Slidininkė tampa verslininke“.

Amerikietė šiuo metu yra „Laureus“ sportininkų apdovanojimų ambasadorė, išleido savo autobiografiją.

Ji yra slidinėjimo inventoriaus gamintojo „Ynig“ dalininkė ir reklamos veidas, „NBC Sports“ kanale dirba slidinėjimo varžybų eksperte, kartu su aktoriumi Dwayne'u „The Rock“ Johnsonu bendradarbiauja „Project Rock“ projekte.

„Formulės-1“ lenktynės Majamyje vyks ateinantį savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją