Savaitgalį pilnutėliame Londono „Wembley“ stadione dėl WBC sunkiasvorių čempiono titulo susigrūmė du britai – T. Fury ir 34-erių metų Dilianas Whyte'as.

Net 94 tūkst. žiūrovų akivaizdoje T. Fury apgynė čempiono diržą – baigiantis šeštajam raundui pasiuntė varžovą į nokautą.

„Jėzaus Kristaus vardan laimėjau šią dvikovą savo tėvynėje. Mes esame spartiečiai“, – šaukė į mikrofoną ūžiančiai sirgalių miniai „Gipsy King“ pravardę turintis boksininkas.

Netrukus jis ištarė žodžius, kurie užbaigė įspūdingą T. Fury karjerą ringe: „Aš pažadėjau savo nuostabiai žmonai Paris, kad po šios dvikovos baigsiu karjerą. Dabar turiu laikytis duoto žodžio. Tai buvo paskutinė Gypsy King kova.“

T. Fury profesionaliame ringe iš 33 kovų laimėjo 32, o vienas baigė lygiosiomis. Labiausiai jį išgarsino 2015 metų liepą laimėta dvikova su legendiniu Vladimiru Kličko, po kurios jis apsijuosė čempionų diržus pagal WBA, IBF, WBO, IBO versijas.

Britų žiniasklaida neatmeta galimybės, kad T. Fury vis dėlto sulaužys duotą žodį ir sugrįš į ringą po intriguojančios ukrainiečio Oleksandro Usyko ir brito Anthony Joshua dvikovos.

Pastaroji turėtų įvykti Saudo Arabijoje liepą. Tai bus revanšinė dvikova, kurioje A. Joshua mėgins susigrąžinti prarastą pasaulio čempiono titulą.

Taip pat kalbama, kad dėl savo charizmatiško būdo ir gebėjimo kurti užburiantį spektaklį žiūrovams, T. Fury gali pasukti amerikietiškų imtynių (WWE) keliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)