Istorinėje dvikovoje, kurią gyvai stebėjo net 94 tūkstančiai žiūrovų, triumfavo ir titulą apgynė T. Fury, kuris šeštame raunde pasiuntė varžovą į nokautą. Nors svirduliuojantis D. Whyte'as dar mėgino pakilti, jis vos neužvirto ant teisėjo, tad šiam neliko nieko kito, kaip stabdyti susirėmimą.

Jau nuo pat kovos pradžios iniciatyva priklausė iš Mančesterio kilusiam 206 cm ūgio Tysonui, kurio atakos buvo ir aštresnės, ir tikslesnės. Tuo metu 193 cm ūgio Dilianui sunkiai sekėsi priartėti per kovinį atstumą, kol galiausiai šeštojo raundo pabaigoje jis sugėrė stiprų oponento smūgį iš apačios ir parkrito ant grindų.


Tai – jau 32-oji vis dar nė karto nepralaimėjusio T. Fury pergalė profesionalų bokso ringe.

Apgynęs čempiono diržą „Gipsy King“, kaip jau buvo prasitaręs anksčiau, patikino, kad laikysis žmonai Paris duoto pažado ir baigs karjerą.

„Turiu būti savo žodžio žmogus – manau, kad tai yra pabaiga. Ko gero, tai gali būti viskas. Tai puikus būdas viską baigti“, – pareiškė jis.

Primename, kad paskutinį kartą ringe T. Fury kovojo praėjusių metų spalį. Tada britas 11 raunde techniniu nokautu įveikė amerikietį Deontay Wilderį ir apgynė pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulą pagal WBC organizacijos versiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)