Lietuvos rinktinėje įvarčiais pasižymėjo net 12 rankininkų.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Karolis Antanavičius, pelnęs 5 įvarčius. Po 4 įvarčius įmetė Laurynas Simanavičius ir Deividas Jovaišas, po 3 – Lukas Simėnas ir Laurynas Palevičius, po 2 – Nedas Buronko, Arminas Stankūnas, Romas Aukštikalnis, Mykolas Lapiniauskas ir Lukas Juškėnas, po kartą puolime pasižymėjo Gytis Šmantauskas ir Andrius Montvilas.

Estijos rinktinėje, kurią treniruoja Atlantos ir Sidnėjaus olimpinių žaidynių vicečempionas, pasaulio ir daugkartinis Europos čempionas švedas Larsas Thomas Sivertssonas, rezultatyviausiai žaidė 7 įvarčius pelnęs Karlas Toomas.

„Treneriai esame labai patenkinti vyrų požiūriu ir parodytu charakteriu. Visi buvo nusiteikę kovoti iš visų jėgų ir visų rungtynių metu jautėsi tas užsivedimas. Aikštėje vyrai sunkiai dirbo ir įgyvendino nemažai iškeltų užduočių. Per keletą dienų treniruočių stovykloje daug dirbome analizuodami savo žaidimą, taktinius niuansus. Rinktinėje turime daug naujokų, tai stengiamės jiems perteikti kuo daugiau informacijos tiek treniruotėse, tiek ir taktiniuose užsiėmimuose bei vaizdo įrašų analizėse, – sakė Lietuvos rinktinės treneris Gintaras Savukynas. – Rungtynėse pavyko regzti greitas atakas, buvo tikrai gera dinamika. Poziciniame puolime dar ne viskas pavyksta. Gal kiek mažiau dėmesio šioje stovykloje skyrėme gynybai, bet rungtynėse gynėmės pakankamai gerai, o antrame kėlinyje patikimas vartininko žaidimas padėjo susikrauti nemenką persvarą.“

Ketvirtadienį, 12.30 val., Dzūkijos sostinėje Lietuvos ir Estijos rinktinės susitiks dar kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją