Dubajuje akis į akį susidūrę S. Gharibi ir M. Fordas neapsiėjo be apsistumdymų, tačiau iraniečių Hulkas neatrodė taip įspūdingai, kaip tikėjosi britas.

„Jis ne toks, kokį tikėjausi išvysti. Manau, kad jis apgaudinėjo visą pasaulį su „pagražindamas“ savo nuotraukas. Tikrame pasaulyje jis neatrodo taip įspūdingai, kaip nuotraukose“, – nusivylęs buvo Košmaras.

M. Fordas taip pat abejojo savo oponento svoriu. Anot jo, Irano galiūnas yra „mažas“ ir niekada negalėtų sverti 167 kg. Pats M. Fordas sveria 140 kg.


3,9 mln. sekėjų „Instagram“ socialiniame tinkle turintis britas tęsė savo būsimo varžovo ringe balandžio 30-ą Londone apibūdinimą: „Jis didelis, tačiau ne gąsdinančiai didelis. Jei atvirai, jis atrodo kaip didelis nesitreniravęs vaikas. O turėtų būti dvigubai didesnis nei aš. Aš tikrai geresnis bokse ir esu pasiryžęs parodyti geriausią savo versiją. Aš manau, kad jis supranta, kaip rimtai aš į viską žiūriu. Tai bus labiau tikra kova, nei šou“.


Košmaro pravardę turintis fitneso modelis ir aktorius bei Irano Hulkas turėjo stoti į dvikovą dar 2018 metais, tačiau dėl įvairių priežasčių ji buvo nuolat nukeliama. Vis dėlto šiais metais galiausiai akistata turi įvykti.


Priminsime, kad neseniai Abu Dabyje vyko dviejų buvusių pasaulio galiūnų čempionų Hafthoro Bjornssono „Kalno“ ir Eddie Hallo „Žvėries“ bokso dvikova, kurioje nugalėtoju tapo pirmasis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją