„Su „Motor“ vadovais sutarėme, kad „Ademar“ klubui būsiu išnuomotas iki sezono pabaigos. Po sezono spręsime, ką toliau daryti. Mano kontraktas su „Motor“ galioja iki 2024 metų. Tačiau viskas priklausys nuo situacijos Ukrainoje. Visi labai tikimės, kad karas ir Rusijos agresija kuo greičiau baigsis, ir „Motor“ komanda galės atnaujinti veiklą“, – rankinis.lt sakė trečiadienį oficialiai „Ademar“ klube pristatytas A. Malašinskas.

35-erių rankininkas „Ademar“ komandoje žais kartu su kitu Lietuvos rinktinės žaidėju Žanu Gabrieliu Virbausku. Ispanijos lygoje „Ademar“ užima 9-ą vietą. Keturias pergales iš eilės iškovoję „Ademar“ rankininkai tik tašku atsilieka nuo penktos pozicijos, kuri garantuoja vietą Europos turnyruose.

Penkis kartus geriausiu Lietuvos metų rankininku išrinktam A. Malašinskui tai bus antrasis karjeros etapas Ispanijoje. Pirėnų pusiasalyje lietuvis jau žaidė 2009-2015 metais, kai atstovavo „Bidasoa Irun“, „Granollers“, Logronjo „Ciudad“ ir „Puerto Sagunto“ komandoms. Ispanijos čempionate įžaidėjas per 124-erias rungtynes pelnė 540 įvarčių.

Į „Motor“ klubą A. Malašinskas persikėlė 2015 metais.

Su „Motor“ klubu sutartis turi dar du Lietuvos rinktinės atstovai. Prieš šį sezoną kontraktą su Ukrainos komanda pasirašęs EHF Čempionų lygos nugalėtojas Jonas Truchanovičius gydosi sunkią kojos traumą ir reabilitaciją atlieka Kaune. Treneris Gintaras Savukynas taip pat grįžęs į gimtinę ir treniruoja Lietuvos rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją