Agresyviu važiavimo stiliumi pagarsėjęs ir visą karjerą rizikuoti nevengęs 29-erių ispanas nesuvaldė savo motociklo per apšilimą.

Važiuojant beveik 190 km per valandą greičiu posūkyje slystelėjus galiniam ratui, „Repsol Honda“ komandos atstovas buvo išsviestas aukštai į orą, apsivertė aplink savo ašį ir kritęs ant asfalto nučiuožė dar keliasdešimt metrų.

Nors avarija atrodė šiurpiai, modernus kostiumas apsaugojo pilotą – ligoninėje atlikus tyrimus M. Marquezui nustatytas tik nesunkus smegenų sutrenkimas.

Jis net svarstė startuoti lenktynėse, bet „Moto GP“ medicinos personalas neleido grįžti į trasą.

Indonezijos GP buvo antras šio sezono populiariausios motociklų žiedinių lenktynių serijos etapas. Pirmajame, kovo 6 d. surengtame Katare, M. Marquezas užėmė penktą vietą.

Ispanas per karjerą šešis kartus tapo „Moto GP“ čempionu ir dar du sykius laimėjo titulą varžydamasis mažiau galingų motociklų klasėse.

Šio sezono bendrojoje įskaitoje pirmauja italas Enea Bastianini, važiuojantis „Ducati“ motociklu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją