Zaporožės ekipai vadovavo strategas Gintaras Savukynas, žaidėjai Aidenas Malašinskas ir Jonas Truchanovičius.

Klubas pranešė, jog šiuo metu interneto svetainė neveikia, o visas naujienas praneš feisbuko paskyroje.

„Sportas yra svarbi Ukrainos dalis, todėl negalime nuo jo atsiriboti. EHF paskelbė sprendimą dėl likusių „Motor“ rungtynių. Deja, jos nebus žaidžiamos, o varžovams bus skirtos techninės pergalės 10:0.

Savo ruožtu B grupėje užimsime paskutinę vietą. „Motor“ visiškai smerkia okupantų veiksmus. Dėkojame kariuomenės kariams ir tikime, kad pergalė bus mūsų. Zaporožės namų arenoje iškovosime ne vieną pergalę savo sirgaliams su mėlynai geltona vėliava. Šlovė Ukrainai!“, – rašoma klubo feisbuko paskyroje.

Zaporožės klubui reguliariajame sezone buvo likusios trejos rungtynės – su „Porto“, „Barcelona“ ir „Paris Saint Germain“.

Iš Čempionų lygos taip pat pašalintas Bresto klubas (Baltarusija).

G. Savukyną ir jo treniruojamo Zaporožės „Motor“ klubo rankininkus karas užklupo ore – pajėgiausia Ukrainos komanda skrido namo iš Lenkijos, kur išvakarėse žaidė EHF Čempionų lygos rungtynes.

Rusijos invazija prasidėjo „Motor“ lėktuvui jau esant netoli Zaporožės. Vis dėlto jis buvo nukreiptas į Kijevą, kur vos nusileidusi ekipa iškart pati pamatė naują Ukrainos realybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją