Kovo 5 dieną Vilniuje „Jeep“ arenoje vyks tarpvalstybinis bokso mačas Lietuva – Čekija. Jo metu bus renkama parama Ukrainai. Lėšos savo valstybę ginantiems ukrainiečiams bus renkamos aukcione, taip pat organizatoriai paramai dalį lėšų nuo parduotų bilietų.

Tarpvalstybiniame susitikime pirštines surems stipriausi Lietuvos ir Čekijos boksininkai. Taip pat vyks ir moterų dvikova. Bulgarijoje vykusio „Strandja“ turnyro finale su Rusijos atstove dėl šios šalies pradėto karo atsisakiusi kovoti Gabrielė Stonkutė susitiks su vokiete Leonie Muller Ayee.

Tarpvalstybinio mačo akcentu numatyta daugkartinių Lietuvos ir Čekijos čempionų Edgaro Skurdelio ir Jasuro Zaripovo dvikova svorio kategorijoje iki 60 kg.

Tituluoti varžovai laukia Europos jaunių ir jaunimo čempionatuose medalius laimėjusių ir suaugusiųjų bokse sėkmingai debiutavusių lietuvių Aro Dūdėno ir Aleksandro Trofimčiuko. Svorio kategorijoje iki 75 kg A. Trofimčiukas susitiks su penkiskart Čekijos čempionu tapusiu Milošu Bartlu, o A. Dūdėnas (iki 86 kg) kovos su Davidu Kliču.

Supersunkiasvorių virš 92 kg dvikovoje pasaulio kariškių sporto žaidynių prizininkas Algirdas Baniulis pirštines surems su Martinu Pinču. Dvi kovos vyks svorio kategorijoje iki 92 kg. Simonas Urbonavičius susitiks su Palo Hrivnaku, o Darius Vaišnorovičius su Viktoru Trushu.

Svorio kategorijoje iki 63,5 kg Andriejus Lavrenovas susitiks su Petru Novaku, o Laimonas Raibikis (iki 67 kg) kovos su Janu Polaku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją