Vienas turtingiausių Rusijos žmonių ir vienas turtingiausių Didžiosios Britanijos gyventojų A. Usmanovas savo paviešintoje žinutėje pavadino sankcijas dėl Rusijos invazijos į Ukrainą „nesąžiningomis“, kalbėjo apie „melagingus ir šmeižikiškus kaltinimus“, kurie neva griauna jo garbę ir reputaciją.

Metalo ir naudingų iškasenų pramonės magnatas tvirtino, kad gins savo garbę teisiniu keliu, o iki tol palieka Tarptautinės fechtavimosi federacijos prezidento pareigas.

Anksčiau A. Usmanovas buvo Londono „Arsenal“ klubo dalininku, o taip pat finansuoja kito anglų klubo „Everton“ treniruočių bazės išlaidas bei turi teises į naujai statomo stadiono pavadinimą. Šis turėtų duris atverti 2025 metais.

Prieš Anglijos lygos taurės finalą tarp „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“ apie pasitraukimą nuo pastarojo klubo valdymo pranešė kitas rusų milijardierius Romanas Abramovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės