„Ukrainos rinktinė į paralimpines žaidynes išskris visos sudėties“, – sakoma Ukrainos paralimpinio komiteto „Twitter“ žinutėje.

„Tikiuosi, kad rytoj, kovo 2 dieną, būsime Pekine“, – sakė Ukrainos paralimpinės rinktinė komunikacijos vadovė Natalija Garach.

Šaliai Kinijoje atstovaus 29 sportininkai, įskaitant devynis palydovus.

Tikimasi, kad Tarptautinis paralimpinis komitetas trečiadienį paskelbs savo sprendimą, ar Rusijos paralimpiečiai galės varžytis iki kovo 13 dienos vyksiančiose žaidynėse.

Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) pirmadienį paragino sporto federacijas ir organizatorius neleisti Rusijos ir Baltarusijos sportininkams ir pareigūnams dalyvauti tarptautiniuose renginiuose.

TOK pridūrė, kad jei dėl „organizacinių ar teisinių priežasčių“ neįmanoma neleisti Rusijos ir Baltarusijos sportininkams dalyvauti varžybose, sporto pareigūnai turėtų padaryti „viską, kas nuo jų priklauso“, kad šių dviejų šalių sportininkai nedalyvautų varžybose su savo šalių vėliavomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės