Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė Tomas Bernatavičius, pelnęs 9 įvarčius, Šarūnas Ugianskis prie pergalės pridėjo 6 įvarčius. „Dragūno“ nuo pralaimėjimo neišgelbėjo 10 įvarčių surinkęs ukrainietis Danylo Hlušakas.

„Mūsų parengtas planas suveikė ir mums svarbiausia, kad po šios pergalės užsitikrinome vietą atkrintamosiose BHL varžybose. Aišku, galėjom ramiau pabaigti rungtynes, nes įtampa buvo jaučiama iki finalinio švilpuko.

Įtemptos rungtynės mums ne į naudą, nes negalėjome išnaudoti visų komandos žaidėjų ir didelį krūvį gavo lyderiai. Bus sunku lyderiams atsistatyti iki šį savaitgalį Klaipėdoje vyksiančio LRF taurės turnyro finalinio ketverto.

Bet kita vertus, mums ši pergalė prieš pajėgų varžovą, suteiks daugiau pasitikėjimo savo jėgomis prieš kovą dėl vieno svarbiausių sezono trofėjų“, – sakė „Šviesos“ treneris Raimondas Maldžius.

Artėjantį savaitgalį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje Lietuvos vyrų ir moterų rankinio klubai kovos dėl Lietuvos rankinio federacijos taurės. Šeštadienį vyksiančiuose pusfinaliuose „Šviesos“ rankininkai susitiks su Kauno „Granitu“, o „Dragūnas“ rungtyniaus su Vilniaus „Amber“.

Moterų finalinio ketverto pusfinaliuose Klaipėdos „Viesulo-Dragūno“ rankininkės susitiks su Vilniaus „Egle“, o Kauno „Žalgiris“ žais su Kauno rajono „Garliava“.

"Dragūno" - "Šviesos" rungtynių akimirka („Dragūno“ klubo nuotr.)
"Dragūno" - "Šviesos" rungtynių akimirka („Dragūno“ klubo nuotr.)
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją