Nugalėtojų gretose penkis kartus pasižymėjo bei penkis rezultatyvius perdavimus pridėjo Mikhailas Evstigneevas, o dešimt rezultatyvumo balų vienų rungtynių metu - šio sezono TOPsport Lietuvos čempionato rekordas. Keturis įvarčius pelnė Sergejus Smurovas, po du pridėjo Ilja Kuzikovas ir Pijus Skalandis, o vienas - Andriaus Skirmanto, Arno Palšausko, Ilja Bastrykino sąskaitoje.

„LTeam Select“ klube įvarčius pelnė Mykolas Kubilius, Paulius Grybauskas ir Kajus Zeynalov.

„Pasidžiaugti galima tuo, kad nepasidavėme ir žaidėme iki galo: nepabaigėme sausai, pelnėme įvarčių. Dabar lauksime kitų rungtynių. Kai kuriems žaidėjams jau darosi sunku ir dėl nuovargio, visgi žaidžiame per dvi pirmenybes“, - po rungtynių kalbėjo „LTeam Select“ įvarčio autorius K. Zeynalovas.

„Žaisti buvo smagu, kiekvienas varžovas yra gerbtinas, tenka atiduoti visas jėgas ir klausyti trenerių nurodymų. Entuziazmo mums netrūksta kiekvienose rungtynėse, nesvarbu, kad jau nepakeisime savo pozicijos, treneris akcentuoja kovą iki pat pabaigos ar mes laimime, ar ne. Reikia žaisti, kovoti ir ieškoti naujų sprendimų komandai“, - po pergalės pasisakė „HC Klaipėdos“ atstovas Maksimas Fediukinas