Lietuvos čempionais Kėdainiuose tapę sportininkai užsitikrins teisę balandžio pradžioje dalyvauti 2022 m. Europos čempionate Lenkijoje. Tuo pačiu tai bus ir generalinė repeticija prieš Senojo žemyno pirmenybes.

Į Kėdainių areną atvykę žiūrovai turnyre išvys kumitė rungties Europos čempionus Edgardą Sečinskį ir Eventą Gužauską, Europos vicečempionus Brigitą Svinkūnaitę, Anetą Meškauskienę, Jurą Sokolovą ir Orestą Abazorių bei Europos bronzos medalių laimėtojus Domą Sutkų ir Justiną Kvietką.

Katos rungtyje karatė mėgėjai taip pat išvys tituluotų meistrų pasirodymą. Čia itin intriguoja galima Europos čempionės Dianos Mačiūtės ir Europos vicečempionės Ramintos Makackaitės dvikova.
Katos varžybos Kėdainių arenoje šeštadienį prasidės 11.30 val., po jų – 13 val. – vyks čempionato atidarymo ceremonija, o iš karto po jos prasidės kumitė rungties kovos.

Lietuvos čempionatas bus ir svarbus pasirengimo rudenį vyksiančiam pasaulio čempionatui etapas. Teisę atstovauti Lietuvai planetos pirmenybėse yra užsitikrinę B. Svinkūnaitė, Evelina Bidžanova, Rūta Brazdžionytė, A. Meškauskienė, Erika Žeburtovič, Inga Mikštaitė, Brigita Gustaitytė, J. Kvietka, J. Sokolovas, O. Abazorius, E. Sečinskis, E. Gužauskas, P. Žimantas ir Antanas Klibavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją