Londono olimpinių žaidynių čempionė po pertraukos į baseiną varžybose sugrįžo praėjusių metų gruodį. Lietuvos plaukimo federacijos teikimu ir LTOK ekspertų komisijos siūlymu į olimpinių kandidatų sąrašą ji įtraukta kaip turinti realias galimybes dalyvauti 2024 metų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.

„R. Meilutytė – išskirtinė sportininkė, savo talentą įrodžiusi jau ne kartą. Džiaugiamės jos sprendimu grįžti į profesionalų sportą“, – sakė LTOK prezidentė, olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė.

24-erių sportininkei ruoštis varžyboms taip pat skirta 450 eurų olimpinė stipendija.

Primename, kad R. Meilutytė taip pat ruošis ateinančią vasarą vyksiančiam pasaulio čempionatui, kuris iš Japonijos perkeltas į Vengriją.

Gruodį po trejų metų pertraukos be varžybų Lietuvos čempionate jėgas išbandžiusi R. Meilutytė iškovojo tris aukso ir vieną sidabro medalį bei dukart gerino šalies rekordą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)