Susitikimo su HC „Molėtais“ metu vietos intrigai buvo nedaug. Nors rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai, kauniečiai netruko pavyti ir aplenkti priešininkus. Pirmajam kėliniui įpusėjus aikštelės šeimininkai pirmavo 4 įvarčiais (8:4) ir šią persvarą išlaikė iki antrojo kelinio pradžios (21:17).

Tačiau persvara „Kauno Ąžuolą“ tenkino neilgai ir jie pradėjo ją didinti. Netrukus komandas jau skyrė 10 įvarčių ir, nors molėtiškiai stengėsi išlaikyti bent tokį skirtumą, bet „ąžuolai“ turėjo kitų planų. Galingai užbaigę rungtynes „Kauno Ąžuolo“ rankininkai pergalę šventė rezultatu 46:30.

RK „Kauno Ąžuolo“ gretose iš komandos draugų įvarčiais išsiskyrė Donatas Burmonas – 11 (1 iš 7 m) ir Karolis Jankauskas – 7 (2 iš 7 m).

HC „Molėtai“ gretose daugiausiai įvarčių pelnė Mindaugas Agurkis – 12 ir Kajus Miltenis – 6.

Utenoje vykusiose rungtynėse favoritai HC „Amber“ rungtynių pradžioje užsitikrino 2 įvarčių persvarą, kurią šiek tiek palaikę pradėjo pamažu didinti. Vilniaus rankininkus grubiai stabdyti bandęs Deividas Virkutis buvo diskvalifikuotas net nesulaukęs kėlinio vidurio.
Tuo tarpu vilniečiai užtikrintai tolo nuo aikštelės šeimininkų, kol komandas jau skyrė 10 įvarčių (23:13). Tuo „Utenos“ sunkumai nesibaigė ir „Amber“ stabiliai didino savo persvarą visą rungtynių laiką kol iškovojo užtikrintą pergalę rezultatu 39:22.

HC „Utena“ komandoje dažniausiai taikliai kamuolį į vartus siuntė Andrius Norvila – 7 ir Mantas Zabulis (1 iš 7 m) su Kasparu Ubeika – 4.

HC „Amber“ gertose išsiskyrė Marius Bulkevičius – 6 ir Romas Aukštikalnis (2 iš 7 m) su Alan Bogdiun – po 5.

Eišiškėse sirgaliams nuobodu nebuvo. Pirmąją dvikovą panevėžiečiams pralaimėję „Sokol“ sunkiai žaidė ir šįkart. Didžiąją rungtynių dalį Panevėžio rankininkai pirmavo 1-2 įvarčiais. Nors aikštelės šeimininkams ilgą laiką nepavyko pavyti panevėžiečių, vis tik antrojo kėlinio viduryje švieslentė pagaliau parodė lygų rezultatą (20:20), su dideliu sirgalių palaikymu „Sokol“ pavyko susikrauti ir išlaikyti 2 įvarčių persvarą iki rungtynių pabaigos. Pergalę Šalčininkų r. „Sokol“ šventė rezultatu 30:28.

Šalčininkų r. „Sokol“ gretose daugiausiai įvarčių pelnė Jan Girdzijevskij – 8 ir Mantas Urvikis – 7 (2 iš 7 m).

Panevėžio „SC-RSSG-Grifo“ komandoje dažniausiai taikliai į vartus kamuolė pasiuntė Danielius Kairys – 9 (5 iš 7 m) ir Mindaugas Barzdenis su Titu Janušoniu – po 6.

Artimiausios LRL rungtynės planuojamos artėjantį šeštadienį – tuomet HC „Molėtai“ priims Panevėžio „SC-RSSG-Grifo“ rankininkus.