Iš viso Pietų ir Vidurio Amerikos vyrų rankinio pirmenybėse dalyvauja 7 komandos: Brazilija, Argentina, Bolivija, Čilė, Paragvajus, Urugvajus ir Kosta Rika. Atvyko turėjo ir Kolumbijos rinktinė, tačiau jai sutrukdė koronaviruso protrūkis.

Turnyro pradžioje B grupėje rezultatai nenustebino – Čilė 34:16 įveikė Kosta Riką, o Brazilija 46:19 nugalėjo Paragvajų.

Tačiau A grupės rezultatai kone išvertė iš kojų – argentiniečiai sutriuškino Boliviją 70:8. Pastarosioms rungtynėms įpusėjus švieslentėje skaičiai kėlė nuostabą – 36:5.

Titulą ginančios Argentinos nacionalinės ekipos rezultatyviausias žaidėjas Ignacio Pizarro pelnė net 14 įvarčių.

Bolivijos rinktinei paguoda galėtų bent tokia, kad dabar ji argentiniečiams pralaimėjo mažesniu skirtumu nei prieš dvejus metus. Tuomet Argentina triumfavo 82:7.

Kitose A grupės rungtynės Bolivija 9:42 nusileido Urugvajui.

Tuo tarpu Europos čempionate po paskutinių rungtynių trečiadienį paaiškėjo abi pusfinalio poros – Prancūzija žais su Švedija, o Ispanija susigrums su Danija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją