Slovakijos šalies valdžia Europos čempionato metu arenas leis užpildyti iki 25 procentų talpos. Bratislavoje vyks D ir E grupės kovos, o Košicėje, kur varžysis ir lietuviai, bus žaidžiamos F pogrupio rungtynės.

Bratislavoje esanti arena rankinio rungtynių metų gali sutalpinti 10 tūkstančių aistruolių, o arena Košicėje talpina 7900 žiūrovų.

Visų rungtynių metu žiūrovai privalės dėvėti FFP2 respiratorius arba aukštesnio lygio apsaugos priemones. Taip pat visi žiūrovai turi būti pasiskiepiję nuo koronaviruso.

Vengrijoje, kur vyks kitų grupių kovos, ribojimų fanų srautams nebus taikoma.

EHF pranešė, kad visi iki šio momento jau nupirkti bilietai lieka galioti.

Pirmąsias rungtynes Europos čempionate Lietuvos rankinio rinktinė sausio 13 d. žais su Rusijos rinktine, sausio 15 d. laukia akistata su Slovakija, o sausio 17 d. pirmojo etapo kovas lietuviai baigs susitikimu su Norvegija.

Į kitą varžybų etapą pateks dvi pirmąsias vietas grupėje užėmusios komandos. Antrajame etape bus sudarytos 2 grupės po 6 rinktines ir į pusfinalį pateks tik po 2 pirmąsias grupės komandas.

Lietuva, įveikusi pirmąjį varžybų etapą, patektų į II grupę ir savo rungtynes žaistų Bratislavoje.

Visas Lietuvos rinktinės kovas Europos čempionate bus galima tiesiogiai stebėti LRT Plius kanalu, o visas likusias pirmenybių kovas – tiesiogiai portale lrt.lt