T. Woodsas kartu su savo sūnumi Charlie PNC čempionate Floridoje liko antroje vietoje, o nugalėtojais tapo dukart „Major“ turnyro čempionas Johnas Daly su savo sūnumi Johnu Daly II.

T. Woodso naudai reikėtų pažymėti, kad golfo žvaigždė žaidė pirmą kartą po avarijos, kurioje nukentėjo prieš 10 mėnesių. Patirtos traumos kėlė rimtą grėsmę Tigerio sportinei karjerai.

„Aš tiesiog laimingas ir dėkingas, kad galiu vėl žaisti, – BBC kalbėjo T. Woodsas. – Vis dar turiu savo nuosavas kojas, dėl ko kurį laiką buvo nemažai nerimo, ir jos funkcionuoja. Tai mane gerokai išvargino, nesu prie tokių dalykų pratęs. Ir šiaip jau esu truputį nusidėvėjęs.“

Vėliau jis žiniasklaidos atstovams teigė, kad praleido geriausią laiką su Charlie ir dėl to tikrai buvo verta iškentėti skausmą.

„Charlie tikrai buvo neįtikėtinas, jis žaidė labai gerai. Pabaigoje dėl nugalėtojo vardo kilo intriga, tad, manau, viskas buvo išties puiku. Sūnus yra tikrai geras žaidėjas ir partneris“, – negailėjo pagyrų savo porininkui T. Woodsas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją