Tradicinėje MMA apdovanojimų ceremonijoje kartu su R. Namajunas apdovanoti buvo ir kiti UFC organizacijos kovotojai – Kamaru Usmanas bei Brandonas Moreno. Visiems jiems prizai atiteko už įspūdingus pasirodymus 2021 metais.

Geriausių kovotojų rinkimų nugalėtojai buvo renkami fanų balsais iki rugsėjo 8 dienos. Nominantai buvo vertinami už pasiekimus nuo 2020 metų liepos iki 2021 metų liepos mėnesio.

Geriausios kovotojos moters kategorijoje varžėsi Mackenzie Dern, Kayla Harrison, Valentina Shevchenko, Rose Namajunas ir Manon Fiorot. Kovų menų gerbėjams buvo tikrai nelengva rinktis tarp šių kovotojų, tačiau galiausiai prizas atiteko daugiausiai balsų sulaukusiai Rose „Thug“ Namajunas.


Lietuvių kilmės kovotoja dukart per minėtą laikotarpį įveikė buvusią čempionę Weili Zhang iš Kinijos. Pirmąkart ji tai padarė pasiuntusi varžovę į nokautą pirmame raunde, o šių metų lapkritį pergalę pasiekė teisėjų sprendimu.


Geriausiu metų kovotoju vyru buvo pripažintas Kamaru Usmanas, apgynęs titulus prieš Jorge Masvidalą ir Gilbertą Burnsą.

Metų proveržio kategorijoje nugalėjo pirmuoju meksikiečiu čempionu UFC ringe tapęs Brandonas Moreno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)