Milijoną sekėjų „Instagram“ socialiniame tinkle jau pritraukusi 26 metų influencerė masina gerbėjus ne tik gundančia apranga, bet ir talentu golfo lauke, kur demonstruoja įspūdingus triukus.

Gyvenimui ji prisiduria ir iš suaugusiems skirtos platformos „OnlyFans“, kur skaičiuoja jau 30 tūkst. prenumeratorių. Priminsime, kad vienam mėnesiui tokio abonemento kaina yra beveik 13 eurų.

L. Robson gimė Anglijoje, augo Sario grafystėje, tačiau dar būdama mergaitė ji su tėvais persikėlė į Ameriką, Floridą, kur įsimylėjo golfą.

2012 ir 2013 metais ji gavo šios valstijos „Treasure Coast“ metų žaidėjos apdovanojimą. Vėliau ji atstovavo Pietų Floridos ir Kalifornijos universitetams, tačiau į profesionalų sportą taip ir neprisibeldė.

Nepaisant to, aktyvi veikla ir provokuojančios nuotraukos socialiniuose tinkluose leido jai greitai užsiauginti gerbėjų armiją ir tapti „Instagram“ žvaigžde. Gražuolė netrukus buvo pastebėta ir pradėjo modelio karjerą.

Tiesa, P. Spiranac kol kas gerbėjų „Instagram“ socialiniame tinkle turi daugiau - 3,2 mln., tačiau L. Robson savo pirmtakę sparčiai vejasi.

Lucy Robson „Instagram“ socialiniame tinkle:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)