Nėra jokių abejonių, jog boksininkai broliai Kličko kelerius metus gyveno Panevėžyje, tačiau yra įvairių istorijų apie jų sportinio kelio pradžią.

Dar vasarą prieš pat olimpines Tokijo žaidynes LRT.lt publikuotame interviu Ukrainos bokso legenda Vitalijus Kličko paneigė kalbas apie tai, jog brolių sportinis kelias prasidėjo jiems gyvenant Lietuvoje.

„Yra daug legendų. Deja, bet Panevėžyje gyvenau tada, kai dar nesportavau. Skaičiau daug tokių legendų, kad savo sportinę karjerą pradėjau Panevėžyje. Turiu jus nuvilti, tai yra netiesa, sportinę karjerą pradėjau žymiai vėliau“, – kalbėjo buvęs boksininkas.

Ir jis teisus: sportinės karjeros Panevėžyje nepradėjo nei vienas brolių Kličko, tačiau beveik penkis dešimtmečius Panevėžyje dirbantis bokso treneris Julius Kibas patvirtins, jog broliai pirmąsias pamokas ringe išmoko būtent Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)