Arenoje, kurią Liepkalnio teritorijoje tarp Žirnių ir Jotvingių gatvių projektuoja bendrovės „Projektų rengimo centras“ ir „Tiksli forma“, taip pat įsikurs akmenslydžio bei dailiojo čiuožimo choreografijos salės.

Gruodžio pradžioje ledo arenos projektiniai pasiūlymai nuotoliniu būdu bus pristatyti visuomenės svarstymui. Po to projektą svarstys ir savivaldybė.

Projektuojamas pastatas yra vieno aukšto, su pusrūsiu ir antresole – 9500 kv. m ploto. Skaičiuojama, kad vienu metu čia galės sportuoti apie 100 žmonių.

Projektinių pasiūlymų autoriai nurodo, kad viršutiniame lygyje bus žiūrovų ir maitinimo erdvės, administracinės bei trenerių patalpos. Apatiniame lygyje – aikštelės ledo rituliui, dailiajam čiuožimui, akmenslydžiui, apšilimui ir dailiojo čiuožimo choreografijos salės, 8 rūbinės ledo ritulio sportininkams, 2 – dailiojo čiuožimo ir 2 – akmenslydžio.

Įvažiavimas į teritoriją numatytas iš Žirnių gatvės pusės.

Suprojektuotos 83 automobilių statymo vietos. Sklype bus ir pėsčiųjų bei dviračių takai. Numatyta įrengti jungtis su Jotvingių bei Tyzenhauzų gatvėmis.