„Šis turnyras – vienas didžiausių per paskutinius penkerius metus. Vyks net keturios titulinės kovos, į ringą lips garsūs kovotojai. Turnyrą transliuoja daug šalių, galime pasigirti įspūdingais skaičiais. Visos kovos įvyks, laukiame atvykstant į areną palaikyti sportininkų“, – kalbėjo Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanatis, užsiminęs, kad arenoje gali būti apie 5-6 tūkst. žiūrovų.

Pagrindinė ir laukiamiausia turnyro kova vyks tarp S. Maslobojevo ir Olivier Langlois-Rosso iš Kanados. Pastarasis savo sąskaitoje turi tiek pat profesionalių kovų kaip ir lietuvis.

„Turėjau ilgą treniruočių stovyklą, prakaitas liejosi upeliais, – prajuokindamas spaudos konferencijos dalyvius kalbėjo kanadietis. – Tikiuosi tikro karo rytoj, jums tikrai reikia tai pamatyti“.

Kaip visuomet pasitikintis savimi ir ramus S. Maslobojevas tvirtino labai pasiilgęs savo fanų Lietuvoje.

„Dėl to jaučiu net įtampėlę. Boružėlės plaukioja pilve. Priešininkas man nepatogus, kovoja muay thai stiliumi, turėjo daug kovų šįmet. Jo patirties bagažas geras, mačiau, kaip augo su kiekviena kova. Bet aš irgi nesu dovanėlė. Tiesą sakant, niekada nebuvau ir nebūsiu dovanėlė varžovams“, – kalbėjo jis.

Po šių žodžių Kuvalda žvilgtelėjo į būsimą oponentą ringe ir tarė: „Todėl susitiksime rytoj, pasiruošk. O mes dainuosime iš širdies visi kartu“.

Jei kalbėsime apie dainas, tai S. Maslobojevas visuomet žengia į kovą su Stasio Povilaičio hitu „Švieski man vėl“, o savo įžengimais į ringą nepralenkiamas yra Dovydas Rimkus Rimkenzo, kiekvieną kartą sugalvojantis nedidelį įspūdingą šou.

„Tikriausiai daugiausiai ruošiausi šiam įėjimui. Bus daug atsakomybės. Tikiuosi viskas vyks pagal planą. Jei pavyks, bus super“, – intrigą pasėjo Lietuvos kovotojas. Jo šeštadienį laukia akistata su Vokietijos atstovu Alexio Baytcevo.

Ringe pasirodys ir aukštesnėje svorio kategorijoje nei įprasta nuo šiol kovosiantis „Sparta Fight Gym“ atstovas Henrikas Vikšraitis. Jis dėl vienoje iš keturių titulinių kovų susigrums su Nyderlandų kovotoju Chiko Kwasi.

Pastarasis per svėrimo ceremoniją tryško energija: „Treniruotės buvo geros, žinau, kad gausiu diržą – nokautuosiu oponentą“.

Šyptelėjęs H. Vikšraitis pripažino, kad jam tikrai nelengva nuo 71 kg svorio pereiti į svorio kategoriją 77 kg. Tačiau varžovo žodžiai jo neišmušė iš vėžių: „Pažiūrėkite, kuris grėsmingiau atrodo? Man jis neatrodo piktas. Aš tikrai piktesnis. Aš atsakingai ruošiausi, diržą esu turėjęs, žinau, ką reikia padaryti, kad jį gaučiau“.

Per kovotojų akistatą būta ir žiežirbų. Dėl laikino čempiono diržo (KOK -67 kg, 5x3 min.) kovosiantis Vitas Karosas taip vadinamoje žvilgsnių dvikovoje parodė, kad jo varžovui, Matui Pultaražinskui, matyt, dreba rankos prieš kovą. Pastarasis pyktelėjo ir kažką kandaus atsakė žodžiu, tačiau visus šiuos nesutarimus abu veikiausiai išspręs ringe šeštadienio vakarą.

Kovų sąrašas:

Klaidas Lukoševičius (Lietuva) – Edvinas Bubelis (Lietuva) – MMA bushido rules

KOK HERO'S SERIES 2021 IN VILNIUS

Brahimas Kallahas (Marokas) – Hubertas Dylewskis )Lenkija – KOK rules

Christiano Silva (Brazilija) – Gustas Dimša (Lietuva) – KOK rules

Teo Mikeličius (Kroatija) – Aurimas Krukauskas (Lietuva) – KOK rules

Volodimiras Hynžu (Ukraina) – Ovidijus Jurginas (Lietuva) – Boxing rules

Deleras Rasho (Nyderlandai) – Sigitas Gaižauskas (Lietuva) – Muay Thai rules

Osvaldas Fedorovičius (Lietuva) – Ervinas Fokinas (Lietuva) – MMA bushido rules

KOK'96 MEGA SERIES World Championship

Alexio Baytcevo (Vokietija) – Dovydas Rimkus (Lietuva) – KOK rules

Chiko Kwasi (Nyderlandai) – Henrikas Vikšraitis (Lietuva) – KOK title fight

Vitas Karosas (Lietuva) – Matas Pultaražinskas (Lietuva) – KOK interm title fight

Marekas Pelcis (Latvija) – Mindaugas Narauskas (Lietuva) – KOK title fight

Olivier Langlois-Rossas (Kanada) – Sergejus Maslobojevas (Lietuva) – KOK rules

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)