Pirmame raunde vyko žvalgybinė ir gan lygi kova. Ryškiausiu raundo momentu tapo E. Skurdelio stiprus ir tikslus smūgis dešine į varžovo galvą. Pirmame raunde lietuviui pergalę skyrė trys teisėjai iš penkių.

Antrame raunde aktyvesnis buvo serbas, tačiau prasidėjus paskutinei raundo minutei E. Skurdelis pasiuntė varžovą į nokdauną. Antrame raunde visi penki teisėjai pergalę skyrė lietuviui. Trečiame raunde E. Skurdeliui pavyko išlaikyti įgytą pranašumą ir jis iškovojo pergalę taškais 5:0 (30:27, 29:28, 30:27, 29:28, 29:28).

Patekęs į pasaulio čempionato ketvirtfinalį, E. Skurdelis atsidūrė per žingsnį nuo medalio. Pusfinalyje antradienį E. Skurdelis kovos su Irano atstovu Daniyalu Shahbakshu. Aštutfinalyje iranietis taškais 5:0 nugalėjo kirgizą Munarbeką Seitbeką Uulu.

Pirmoje pasaulio čempionato kovoje E. Skurdelis 5:0 nugalėjo Sakartvelo atstovą Artjušą Gomtsyjaną, o antrame rate 5:0 pranoko „Fair Chance“ komandai atstovaujantį afganistanietį Laisullah Azizi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)