Sėkmingai savo vartus rungtynių pradžioje gynę „7bet-Hockey Punks“ atstovai pirmąjį rungtynių įvartį praleido priešpaskutinę pirmojo kėlinio minutę, o komandas po 20 minučių kovos skyrė būtent vienas įvartis. Vienintelį pirmojo kėlinio įvartį pelnė Janis Grigalūnas.

Įpusėjus rungtynėms dviejų žaidėjų kiekybinę persvarą realizavusiems „Mogo/LSPA“ atstovams pavyko padvigubinti savo persvarą po Patriko Trasūno tikslios atakos, o netrukus savo įvartį pelnė ir Tomas Opeltas. Visgi, Lietuvos atstovai surado jėgų sugrįžti į rungtynes bei po antrojo kėlinio pabaigoje Ilja Želtakovo ir Egidijaus Binkulio pelnytų įvarčių komandas vėl skyrė vos vienas įvartis.

Savo pranašumą Latvijos čempionate pirmaujantys „Mogo/LSPA“ atstovai galutinai įrodė lemiamo kėlinio metu. Per jį įvarčius pelnė tik latviai, o iš viso jie pasižymėjo tris kartus. Tikslūs buvo Deivido Sarkanio, Krišjanio Redliho ir Janio Ozolinšo metimai.

Sekmadienį bus sužaistos paskutinės Baltijos lygos rungtynės, kuriose dėl nugalėtojų vardo kovos „Liepaja“ ir „Mogo/LSPA“ komandos.

Dar praėjusiame sezone startavusiame Baltijos ledo ritulio lygos turnyre iš viso dalyvavo šešios komandos.