Pirmose turnyro rungtynėse vilniečiai 3:7 nusileido turnyro šeimininkei „Liepaja“ komandai. Latvijos atstovai savo pranašumą įrodė per pirmuosius du kėlinius įgydami šešių įvarčių pranašumą, o trečiajame kėlinyje geriau sekėsi du įvarčius be atsako pelniusiems „pankams“

Šiame susitikime „Liepaja“ gretose puikiai pasirodė šio klubo lietuvis Eimantas Noreika pelnęs du savo komandos įvarčius. Jo komandos draugas Dovydas Laimutis šįkart nepasižymėjo. Dukart latvių gretose taip pat tiksliai atakavo Artyomas Anosovas ir Dmitrijus Seliutinas, o vieną įvartį į savo sąskaitą įsirašė Tomas Tilla.

„7bet-Hockey Punks“ gretose antrajame kėlinyje po Aivaro Bendžiaus perdavimo greitoje atakoje įvartį pelnė Ilja Želtakovas, o trečiajame kėlinyje Laisvydas Kudrevičius ir Jaunius Jasinevičius puikiais metimais iš toli dukart realizavo kiekybinį pranašumą.

Baltijos lygos finalines kovas „7bet-Hockey Punks“ užbaigs rytoj 15:00 val. prieš kitą Latvijos komandą – „Mogo/LSPA“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją