Jaudulys pradingo tik paspaudus ranką klubo prezidentui Martui Skrabuliui.

„Tai svarbus žingsnis mano karjeroje, – padėjęs parašą ant sutarties sakė pasaulio čempionas bei rekordininkas A.Sorokinas. – Tapau didelės ir stiprios šeimos dalimi, kuri visada padeda, palaiko ir motyvuoja.

Esu dėkingas už pasitikėjimą ir tikėjimą manimi. „Cosma“ vardas ant mano marškinėlių – tai didelė atsakomybė ir įsipareigojimas nenuvilti ne tik klubo, bet ir gerbėjų bei, žinoma, savęs“.

Po sutarties pasirašymo A.Sorokinas papasakojo apie savo kitų metų planus. Sausio mėnesį ultramaratonininkas rengiasi dalyvauti Izraelyje organizuojamose „Spartanion“ 12 valandų bėgimo varžybose.

„Gyvename laikais, kuomet planuoti sunku. Svarbiausia, kad dėl pandemijos varžybos nebūtų atšauktos. Pasirengimą joms jau esu pradėjęs. Tikslas? Norėčiau pagerinti 12 valandų bėgimo pasaulio rekordą, bet žiūrėsime, kaip viskas susiklostys“, – kiek kuklinosi A.Sorokinas.

Priminsime, kad keturiasdešimtmečiui vilniečiui priklauso pasaulio 24 valandų bėgimo pasaulio rekordas (309,399 km), pasaulio 100 mylių (160.93 km) bėgimo pasaulio rekordas (11 val. 14 min. ir 56 sek.) bei pasaulio 12 valandų bėgimo rekordas (170,309 km).

„Aš nieko negaliu padaryti – man tiesiog patinka gerinti rekordus“, – nusijuokė A. Sorokinas.

Kitų metų rudenį ultra bėgikas ketina startuoti ir Europos 24 valandų bėgimo čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)