Mišrių kovos menų, UFC ir vėliau amerikietiškų imtynių garsenybė kartu su savo vyru, taip pat buvusiu UFC kovotoju, pirmagimės susilaukė pirmadienį. Jai davė ypatingą vardą – La‘akea Makalapuaokalanipo Browne. Havajietiškos kilmės vardas reiškia „šventoji šviesa“.

T. Brone'as prieš santuoką su R. Rousey augino du sūnus.

Vos gimus vaikui žiniasklaidoje imta klausinėti, kada R. Rousey grįš į ringą. Paskutinį kartą WWE amerikietiškų imtynių ji 2019 metais kovojo su Charlotte Flair ir Becky Lynch.

Po pralaimėjimo pastarajai kovotoja paskelbė pertrauką – norinti susilaukti atžalos, tačiau ne viskas klojosi kaip suplanuota. Vėliau pati žadėjo atskleisti daugiau visos su nėštumu susijusios istorijos.

2008 metų olimpinių žaidynių dziudo bronzos medalio laimėtoja R. Rousey vis dar turi sutartį su WWE organizacija, tad jos sugrįžimo į amerikietiškų imtynių ringą yra laukiama. Jos varžovė B. Lynch praėjusį gruodį taip pat tapo mama ir į ringą sugrįžo jau rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją