Visų dvylikos raundų pareikalavusiame susirėmime teisėjams abejonių dėl to, kas buvo pajėgesnism, nekilo – 117:112, 116:112, 115:113 taškais jie pergalę ir tuo pačiu visus diržus atidavė Ukrainos atstovui.

Didžiają dvikovos dalį jos eigą kontroliavęs O. Usykas ne sykį tiksliais smūgiai skriaudė britą, o paskutiniame netgi buvo arti to, kad pasiųstų pastarąjį į nokautą – po ilgos ir galingos jo atakos fiziškai išsekęs A. Joshua ant kojų išsilaikė tik atsirėmęs į ringo virves, o netrukus jį išgelbėjo nuskambėjęs finalinis gongas.

Nė vieno pralaimėjimo per karjerą dar nepatyręs O. Usykas savo paties nukarūnuotam pasaulio čempionui veikiausiai turės suteikti revanšinės kovos galimybę.

Beje, Oleksandras yra trečiasis pajėgiausias planetos sunkiasvorių boksininkas iš Ukrainos – prieš tai ringe dominavo broliai Vitalijus ir Vladimiras Kličko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)