Ketvirtadienį prasidėjo penktasis varžybų turas, kuriame tradiciškai varžosi keturios komandos: „LA Current“, „Iron“, „Toronto Titans“ ir „DC Trident“.

„LA Current“ komandos gretose pirmaisiais karjeroje taškais pasižymėjo K. Teterevkova. 19-metė vilnietė 50 m plaukimo krūtine rungtyje distanciją įveikė per 30,72 sek.

Lietuvė 0,15 sek. pagerino praėjusią savaitę užfiksuotą savo asmeninį rekordą 25 m baseine ir užėmė penktą vietą, kuri į komandos taupyklę įdėjo 4 taškus.

Nugalėjo kita „LA Current“ komandos atstovė iš Jungtinės Karalystės Imogen Clark (29,86 sek.), uždirbusi 10 taškų.

Tiesa, po pirmosios turo dienos Los Andžele (JAV) įsikūrusi ir Davido Marsho treniruojama ekipa laikosi tik trečioje vietoje (232,5 taško). Pirmauja „Toronto Titans“ (284,5 tšk.).

Primename, kad šiame ISL sezone varžosi dar vienas lietuvis – „Energy Standard“ komandai trečią sezoną iš eilės atstovauja Simonas Bilis.

Iš viso ISL reguliarusis sezonas susidės iš 11 turų, kiekviena iš dešimties tarptautinių komanda pasirodys po keturis kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją