Ciuriche trečiadienį triumfavusi M. Lasickienė iškovojo briliantą ir 30 tūkst. JAV dolerių. Ji aplenkė antrą vietą užėmusią ukrainietę Jaroslavą Magučich (203 cm) ir trečioje vietoje likusią australę Nicola McDermott (201 cm).

M. Lasickienė Ciuriche pasiekė kone geriausią rezultatą savo karjeroje. Asmeninis lengvosios atletikos žvaigždės rekordas – 206 cm.

Rusijis šuolininkė į aukštį dar mėgino gerinti savo asmeninį rekordą, kartelę keldama į 207 m aukštį, tačiau to padaryti jai nepavyko. Nepaisant traumų, su kuriomis lengvaatletė grūmėsi dar pavasarį, rudenį ji sutiko būdama olimpine čempione ir Briliantinės lygos varžybų bei šio sezono rekordininke.

„Kelias, kurį teko įveikti su treneriu Genadijumi Garikovičiumi, buvo nelengvas. Neleidau sau net suabejoti, kad spėsiu laiku išsigydyti traumas ir įgyti geriausią sportinę formą. Tai nebuvo lengva, bet vis dėlto džiaugiuosi, kad pavyko“, – kalbėjo M. Lasickienė.

Ji pabrėžė, kad dar maloniau, kai tokios varžybos vyksta su žiūrovais tribūnose: „Tai – fantastika. Nepaprastai esu dėkinga, kad tai tapo įmanoma. Esu labai patenkinta rezultatais, man išties pasisekė Šveicarijoje. Visas šis sezonas man buvo fantastiškas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)