Varžybų dalyviai – net 85-ios keturių žmonių komandos – irklavo baidares, mynė dviračius ir bėgo pasakiškos gamtos apsuptyje, kovodami dėl kelialapio į Vokietijoje vyksiančias ekstremalaus bėgimo varžybas „Red Bull 400”.

Varžybas sudarė trys etapai. Pirmiausia startavo baidarių dvejetai, kurie įveikė 10 km atstumą nuo Nidos iki Preilos. Tuomet jie estafetę perdavė dviratininkams, kurie mynė daugiau negu 30 km bekele ir miško takais. Šie estafetę perdavė bėgikams, kurie grįžo iki Nidos ir finišavo įveikę daugiau nei 10 km bei Parnidžio kopos laiptus.

„Red Bull 211” čempione tapo „Lietuvos irklavimo maratono klubo“ ketveriukė. Pagrindinį baidarių rungties prizą laimėjo „Dream Team“ ekipa, dviračių – „Wild Tactics“, o bėgimo – „Atsipūtę“. Buvo ir kitų prizų – dalyviai, pataikę į varžybų ambasadorių Paul de Miko, Pauliaus Ambrazevičiaus bei Deimantės ir Hario trasų įveikimo laikus, taip pat buvo apdovanoti. Bendras varžybų prizinis fondas siekė 15 000 eurų.

Visą dieną trukusios varžybos – trijų su puse minutės trukmės vaizdo įraše, kuris puikiai perteikia visą varžybų dvasią. Renginio dalyviai čia galbūt išvys save, o tie, kuriems sudalyvauti nepavyko, pamatys tai, ką praleido.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją