Klaipėdietis Las Vegase bandė nutraukti dviejų iš eilės pralaimėjimų seriją, tačiau neprilygo patyrusiam 31-erių metų 185 cm ūgio Khalilui Rountree (9-5) iš JAV.

Pussunkio svorio kategorijos (iki 93 kg) susirėmime amerikietis dominavo prieš 27-erių metų 191 cm ūgio Jungtinėje Karalystėje gyvenantį M. Bukauską.

Pirmame raunde po kelių taiklių smūgių lietuvio nosis pasruvo krauju, o antrojo raundo viduryje po daugybės praleistų smūgių į kelį ir kiek žemiau jo neatlaikė kairė mūsiškio koja – Baltijos gladiatorius krito it pakirstas ir net suspiegė iš skausmo, o kova akimirksniu buvo nutraukta.


Ant neštuvų atsidūrusiam M. Bukauskui įtariamas priekinio, medialinio šalutinio ir užpakalinio kryžminio raiščių plyšimas. Jam be sporto gali tekti praleisti bent metus.

Beje, po kovos duodamas interviu Kh. Rountree pripažino, kad jo akcentuoti spyriai į Lietuvos atstovo koją buvo sąmoningi, nes jis pastebėjo, jog atakuodamas smūgiais rankomis lietuvis visą savo svorį permeta ant priekinės kojos, tad ji lieka labiausiai pažeidžiama.

Primename, kad Modestui tai buvo ketvirta UFC kova.

Pirmojoje jis 2020-ųjų liepą nugalėjo graiką Andreasą Michailidį, bet pernai liepą nokautu pralaimėjo australui Jimmy Crute'ui, o šių metų kovo mėnesį pripažino lenko Michalo Oleksiejczuko pranašumą. Tiesa, pastarasis mūšis buvo labai atkaklus – du teisėjai pergalę skyrė Lenkijos sportininkui, o vienas – M. Bukauskui.

Iš viso MMA varžybose lietuvis iškovojo 11 pergalių (8 nokautai), patyrė 4 nesėkmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)