Rūbinėje raudonos ir žalios vėliavos fone puslankiu sustojo žaidėjai ir trenerių štabo nariai, tačiau kalbėjo tik vienas asmuo. Tai nebuvo ekipos kapitonas Jegoras Šarangovičius, užsiėmęs poziciją giliai galinėje eilėje, o kapitono padėdėjas Andrejus Stasas, skelbia Tribuna.com.

32-ejų ledo ritulininkas kreipėsi į prezidentą vardu ir pavarde, sveikino visos nacionalinės komandos vardu, linkėjo „viso ko geriausio, geros sveikatos“ gimtadienio kaltininkui ir jo šeimai.

Vėliau kalba pasisuko apie ledo ritulį. Rinktinės žaidėjas dėkojo prezidentui už „palaikymą, kurį rinktinė jaučia, ir už tai, ką padarė dėl jos“.

„Deja, mums nepavyko įvykdyti tikslų, tačiau esu tikras, kad paskutinis turnyras buvo mums naudingas ir mes žengėme žingsnį į priekį. Tikiu, kad ledo ritulys Baltarusijoje vystysis ir viskas tik gerės“, – savo kalbą užbaigė A. Stasas, o paskutinėse sveikinimo įrašo sekundėse pasigirdo santūrūs plojimai.

Primename, jog Latvijoje prieš tris mėnesius vykusiame planetos ledo ritulio čempionate Baltarusijos rinktinė savo pasirodymą baigė grupės dugne ir iš Rygos į Minską grįžo autobusu.


Toks vaizdo įrašas tikriausiai sušildė gimtadienį minėjusio prezidento širdį, tačiau socialiniuose tinkluose sulaukė ironiškų ir pašaipių atsiliepimų dozės.

„Manau, čia galiausiai trūksta vienos frazės: Aliaksandrai Grigorijevičiau, prašau mūsų nesušaudyti!“, — taip komentavo vienas internautų „Twitter'yje“.

Kai kam sveikinime pritrūko romantikos.

„Kaip jautru! Pamiršo atsiklaupti ant kelių ir pabučiuoti ranką. Juk jie prašo atleidimo, ar gerai aš suprantu?“, – klausė viena komentatorių.

Kita mergina įsitikinusi, jog visi trūkumai ateityje bus ištaisyti.

„Keista, bet kodėl tai nebuvo padaryta atsiklaupus ant kelių?... Laukiame daugiau eilių, garbinančių šventą lyderio vietą. Pavyzdys parodytas, prasidės konkursas, kas tai padarys kuo išmaniau ir sudėtingiau“, – ironijos nestoko moteris.

„Nuoširdūs sveikinimai komandai, tai naujas žanras, kuriame debiutavo Baltarusijos ledo ritulio rinktinė“, – „Twitter“ rašė kandidatas į Baltarusijos prezidentus Andrejus Dmitrijevas.


Daugeliui toks ledo ritulio rinktinės pasirodymas sukėlė svetimos gėdos jausmą.

„Jei kas nors koreguosite didžiosios enciklopedijos žodį „purvinas“, pridėkite prie jo šį vaizdo įrašą“, – rašė Sporto solidarumo vykdantysis direktorius Aleksandras Opeikinas.

Buvo ir tokių, kuriems šis vaizdo įrašas pakėlė nuotaiką, juk sunkiais laikais reikia koncentruotis į pozityvius dalykus.

„Tai geriausia, ką aš išvydau šiandien! Čia net nereikia jokių komentarų. Tai sakote, tikri vyrai žaidžia ledo ritulį?“, – geros nuotaikos nestokojo vienas internautų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)