Arenose sportininkų kovas jis kartais stebi kartu su populiariuoju popmuzikos atlikėju Egidijumi Dragūnu-Selu.

Operos solistas pažįsta nemažai Lietuvos MMA, kikbokso atstovų. M. Vitulskis su žmona artimai bendrauja su kovinio sporto žvaigždės Sergejaus Maslobojevo šeima. Merūnas pažinojo ir kitą žinomą kovotoją Remigijų Morkevičių, kuris prieš puspenktų metų buvo nušautas.

„Gaila, kad kai kurie kovotojai pradeda bendrauti su nusikalstamo pasaulio atstovais, bet dauguma sportininkų yra padorūs, išsilavinę žmonės, kurie net musės nenuskriaustų“, – sakė pašnekovas.

Merūnas anksčiau lankė aikido (japonų kovos menas) ir ušu (kinų kovos menas) treniruotes. Besimokydamas mokykloje Kaune būsimasis dainininkas, be to, žaidė tenisą ir stalo tenisą.

Dabar M. Vitulskis stengiasi kuo dažniau vaikščioti, pasivažinėja dviračiu. Jis pripažįsta, kad pastaruoju metu juda mažokai ir žada sportuoti intensyviau.

Šiuo metu solistas turi šiek tiek nereikalingų kilogramų: „Priaugti svorio aš galiu greitai, bet ir numesti sugebu per trumpą laiką“.

Merūnas domisi ne tik koviniu sportu. Jis stebi svarbiausias krepšinio varžybas, pabendrauja su žinomais krepšininkais, tarkim, Rimantu Kaukėnu, Donatu Motiejūnu.

Per olimpines žaidynes dainininkas labai skaudžiai išgyveno plaukiko Dano Rapšio, kuriam nepavyko iškovoti medalio, nesėkmę.

„Nieko nepadarysi, toks yra sportas. Kartais iki pergalės pristinga kelių centimetrų ar šimtųjų sekundės dalių. Ir man scenoje kartais pasitaiko nesėkmių“, – kalbėjo M. Vitulskis.

Plačiau apie visa tai – autorinėje Vaido Čeponio laidoje „Čepas veža“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)