Po avarijos lenktynininkui įvykio vietoje buvo suteikta medicininė pagalba, o vėliau jis buvo sraigtasparniu išgabentas į ligoninę, kurioje dėl patirtų sužalojimų Millanas paliko šį pasaulį.

„Cuna de Campeones“, Millano lankyta lenktynininkų mokykla savo twitter paskyroje pasidalino katastrofišką naujieną patvirtinusia žinute. Socialiniame tinkle mokykla pagerbė jaunuolio atminimą graudžiomis eilutėmis: „Mes visada tave atsiminsime dėl tavo šypsenos, tavo didelės širdies ir tavo profesionalumo“.

Savo užuojautą Millano šeimai ir artimiesiems socialiniuose tinkluose taip pat skyrė šešis kartus MotoGP čempionas Marcas Marquezas ir kitos iškilios motosporto asmenybės.

Millanas varžėsi Europos talentų taurėje – tarptautiniame turnyre, skirtame paaugliams, siekiantiems tapti profesionaliais motociklų sporto lenktynininkais. Debiutiniame savo sezone keturiolikmetis keturis kartus lipo ant nugalėtojų pakylos ir dusyk iškovojo teisę lenktynes pradėti iš pirmosios pozicijos.

Antrajame lenktynių rate Millanas nukrito nuo motociklo trasos viduryje. Keli lenktyninkai sugebėjo išvengti kelyje gulinčio jaunojo ispano, tačiau vienas iš jų rėžėsi tiesiai į ant žemės gulėjusį keturiolikmetį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)