Šis dabar yra iškovojęs tris pergales iš eilės. Abiejų sportininkų pagrindinis koziris – efektyvi kova parteryje.

29 metų 178 cm ūgio I. Machačevas MMA (Mišrių kovos menų) varžybose šventė 19 pergalių (3 nokautai) ir patyrė tik vieną nesėkmę. Rusijos sportininkas paskutinį kartą suklupo 2015 metų spalį – neatsilaikė prieš brazilą Adriano Martinsą. Paskutinėje akistatoje jis šiemet kovo mėn. pranoko amerikietį Drew Doberį.

UFC lengvojo svorio kategorijos reitinge I. Machačevas užima devintąją vietą. Jis yra 2016 metų kovinio sambo pasaulio čempionas. Iš Dagestano kilęs I. Machačevas yra artimas bičiulis ir anksčiau treniravosi kartu su buvusiu pasaulio čempionu Chabibu Nurmagomedovu.

2016 metais I. Machačevas buvo trims mėnesiams diskvalifikuotas dėl dopingo vartojimo. Tiesa, vėliau reabilituotas nustačius, kad draudžiamąjį preparatą meldoniumą jis vartojo trumpai ir mažais kiekiais – širdies ritmui normalizuoti.

26-erių 175 cm Th. Moisesas MMA narve laimėjo 15 iš 19 kovų (3 nokautai). Praėjusiame UFC mūšyje šiemet vasarą Brazilijos atstovas nugalėjo Alexanderį Hernandezą iš JAV.

Th. Moisesas pastarąjį kartą pralaimėjimą patyrė 2019-ųjų rugpjūtį, kai turėjo pripažinti Damiro Ismagulovo iš Rusijos pranašumą. Brazilas lengvojo svorio reitinge rikiuojasi 14-tas.

Lengvojo svorio UFC čempionas šiuo metu yra kitas brazilas Charlesas Oliveira.

Tiesioginė transliacija iš JAV per „TV3 Sport 2“ kanalą ir naujos kartos televiziją „Go3“ prasidės liepos 18-ąją 5.00 val. Iš pradžių bus parodyta keletas įžanginių kovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)