H. Mackevičius gerai pamena jau 1982 metų pasaulio futbolo čempionatą. Sovietiniais laikais jis nepraleisdavo nė vieno legendinio „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA krepšininkų mūšio, lankėsi Kauno sporto halėje.

Humoristas anksčiau keletą metų lankė ir orientavimosi sportą. Jam labai patikdavo su žemėlapiu ieškoti punktų miške, o dabar jame nebebijo paklysti, kai eina grybauti.

Šiuo metu Haroldo pagrindinis sportas – vaikščiojimas.

„Per dieną stengiuosi įveikti dešimt tūkstančių žingsnių. Jei per vieną dieną nepavyksta tiek nueiti, nueinu per savaitę“, – šmaikštavo pašnekovas.

Anksčiau po patirto infarkto H. Mackevičius buvo numetęs maždaug 30 kg, bet dabar šiek tiek vėl priaugo svorio.

„Dviračio žiniose“ parodijuojami ir sporto pasaulio atstovai: neseniai – krepšinio treneris Darius Maskoliūnas, futbolo federacijos veikėjas Arūnas Pukelis, anksčiau – krepšininkai Sergejus Jovaiša, Simas Jasaitis, krepšinio žurnalistas Vidas Mačiulis.

„Vidą labai gerai pažįstu asmeniškai, jis puikus žmogus, bijojau, kad nesupyktų, bet jis viską priėmė normaliai“, – pasakojo H. Mackevičius.

Humoristas pažįsta ne vieną buvusį garsų krepšininką. Pavyzdžiui, Šarūną Marčiulionį, Dainių Adomaitį. Pastarasis Vilniuje yra Hario kaimynas. „Kai susitinkame, pasikalbame, bet ne apie krepšinį“, – šyptelėjo pašnekovas.

Plačiau apie viską – autorinėje Vaido Čeponio laidoje „Čepas veža“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)