Iki šiol garsūs kovotojai pasidalijo po pergalę. Tiesioginė transliacija iš JAV per „TV3 Sport“ kanalą ir naujos kartos televiziją „Go3“ prasidės liepos 11-ąją, sekmadienį, 5.00 val. Iš pradžių bus parodyta keletas įžanginių kovų.

UFC narve D. Poirier su C. McGregoru santykius aiškinosi šiemet sausio mėnesį. Tada antrajame raunde amerikietis nokautavo varžovą. 2014-ųjų rugsėjį airis nugalėjo varžovą, kurį pasiuntė į nokautą jau pirmajame raunde.

Dar nenuspręsta, bet kovos laimėtojas tikriausiai gaus teisę grumtis su lengvojo svorio kategorijos čempionu brazilu Charlesu Oliveira.

32 metų 175 cm ūgio D. Poirier anksčiau buvo laikinasis lengvojo svorio kategorijos čempionas. Jo sąskaitoje MMA varžybose – 27 pergalės (13 nokautų), 6 pralaimėjimai. JAV sportininkas laimėjo 7 iš paskutinių 8 kovų. UFC reitinge jis dabar užima pirmąją vietą.

Tokio pat amžiaus ir ūgio C. McGregoras pralaimėjo 2 iš pastarųjų 3 kovų. Airis iš viso iškovojo 22 pergales (19 nokautai), 5 kartus suklupo. UFC lengvojo svorio kategorijos reitinge jis dabar nukrito į penktąją poziciją.

Skirtingai nei prieš praėjusią kovą su D. Poirier, airis daug rimčiau rengiasi mūšiui su amerikiečiu. C. McGregoras visą laiką liejo prakaitą Kalifornijoje, šalia nebuvo nei šeimos, nei draugų, o tik treneriai ir treniruočių partneriai.

Legendinis airis prieš kovą užsipuolė oponentą ir jį įžeidinėjo. C. McGregoras D. Poirier išvadino žirniagalviu ir kvailu kaimiečiu.

JAV sportininkas atsikirto: „Jau net nebesuskaičiuoju, kelintą kartą jis kažką pasako apie mane. Nežinau, ką jis turėjo galvoje pavadinęs mane žirniagalviu. Jei Conoras prieš kovą elgsis kaip beprotis, man tas pats. Aš nebesu tas vaikas, koks buvau pirmojoje mūsų kovoje. Psichologiškai dabar esu daug stipresnis“.

Dauguma garsių kovotojų pergalę prognozuoja D. Poirier. Buvęs lengvojo svorio pasaulio čempionas iš Rusijos karjerą jau baigęs Chabibas Nurmagomedovas mano, kad airis triumfuos tik tokiu atveju, jei „išjungs“ varžovą pirmajame raunde. O jei reikės dviejų ar daugiau raundų, nugalės amerikietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)